Üdv!

Hello mindenkinek! Az oldal játékokkal foglalkozik, pontosabban azok bemutatásával, véleményezésével, kritizálásával stb. Megpróbálok segitséget nyújtani azoknak akik valami érdekeset, szépet esetleg gyűjtenivalót keresnek vagy csak simán szórakozni szeretnének, hogy olykor mennyire vicces vagy baromságokat tudnak kitalálni a készitők. Remélem rendszeres látogatói lesztek majd az oldalnak!

Figyelem!: Az oldal tartalmazhat csúnya szavakat, kifejezéseket, illetve nem gyerek szemnek való "játékokat" is! Nem vállalok felelősséget a lelki világ zaklatásáért! :)

Nyitás: 2013.12.01

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Játékok (Ezen belűl, csakis: plüss, figurák, babák! NEM foglalkozom: társas-, PC-, és egyéb ilyen játékokkal!)


Hablaty VK RK Link me Rólam


-Ne káromkodj

-Ne hirdess

-Ne irj más nevében

-Egyedűl vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

 
 
 
 

Az oldalon található szöveg mind saját irás, esetleg, saját forditás! Tilos elvinni/lemásolni! A képek mind külföldi oldalakról származnak és a jogos cég/birtokos tulajdona!

Az oldalon használt kifejezések és bemutatott dolgok, azokról a véleményem stb. mind saját vélemény, ez nem feltétlenűl azt jelenti, hogy ez a valóság az adott termékről! Emellett nem vállalok felelősséget, ha az oldalam elrontja valakinek a szókincsét, illetve nézeteit! :)

2014

 
Hablaty :)

Kawaii Crush

2013.12.13. 21:00, Bj-Lydia
Valamit az anime rajongóknak

Sziasztok! Húh megint rég nem irtam. Az a gond, hogy mindig mire ide érek eléggé fáradt vagyok és úgy nehéz keresgélni dolgok után vagy épp kedvem nincs hozzá, mert ez is esedékes néha.

Szóval ezúttal egy kis figura sorozatot hoztam nektek ismét. A neten keresztűl ismertem meg, élőben még nem volt hozzájuk szerencsém, bár szerintem nem kell sok mig nálunk is megjelennek, de kétlem, hogy gyűjteni fogom őket. Nem épp az én izlésemnek valók :)

Amiről beszélek, az a "Kawaii Crush" baba figurácskák. A nevüket hallva nekem a japán, illetve anime szavak jutnak eszembe, de hisz a kawaii maga egy japán kifejezés az aranyos, cuki megfelelője. A crush meg, ebben az esetben valószinű hogy, a szerelem megfelelője. Tehát a játék neve normálisan összerakva "Oda vagyok a cuki dolgokért"-ként hangzana. Nos igen, ezek a kis figurák nagyon kicsik (tényleg nagyon picik) és ezúttal aranyosak, nem beszélve a sok kis kiegészitőről, szinekről és hogy abszoluté minden cuccuk meg van személyesitve...Kissé már ijesztő is, ha belegondolunk, hogy minden tárgy minket figyel! >.> Értem én, hogy ezzel aranyossá akarják tenni őket, hogy tetszen a kislányoknak (mert nyilvánvalóan nekik van ez), de ez már kicsit túlzás...mellesleg, ha a kicsiknek készitik akkor mért a francért csinálnak olyan picike kiegészitőket nekik?? Semmiképp nem ajánlott olyanoknak akik szeretik megrágcsálni a játékaikat, mert a végén egy három fogásos lakoma lesz belőle XD

Na jó, nézzük kicsit közelebbről, részletesebben a dolgokat. Megnézve a hivatalos oldalukon a bemutató videót, az egész arról szól, hogy a szereplők, mind-mind "szerelmesek" valamibe, akár valamilyen állatba, akár édességbe stb. Ergo mániákusan odavannak valamiért és minden kiegészitőjük ezt szimbolizálja. Kicsit beteges, ha engem kérdeztek. A weboldalon megtaláljuk még a látszólag 4 főszereplő leirását, emellett epizódokat és játékokat is.

http://www.kawaiicrush.com/

Megnézve a szereplők grafikáit, szerintem elég jól eltalálták és megtudták valósitani őket figurában. Amit viccesnek tartok, az a szereplők neve, hisz minden szereplőnek legalább 3 darab neve van, ráadásúl utal arra ami a mániájuk! Pl. Amanda Panda Pop

Sajnos itt megint megjelenik az anorexiás test és hatalmas fej, de látszólag ez a gyártó cég, a "Spin Master Ltd." betegsége, mert, a már bemutatott, La Dee Da babáknál is ez a helyzet.

A figurák nem olyan rég jelentek meg, kb. egy fél éve? Igy még olyan sok figurácska nincs kiadva. Amit észrevettem, az az, hogy utóbbi időben ugyanazokat a dolgokat kiadták újra, csak átfestve! Ebből arra következtetek, hogy nem mennek a legjobban az eladások. De lehet, hogy ezzel csak spórolni akarnak, vagyis az alap ugyanaz, de átszinezve már más karakter?

A figurák picikék, kb.6-7 cm, és még kisebbek a kiegészitőik, de elég sok is jön belőlük, szettől függően persze. A testük műanyag, viszont a hajuk gumis. A fejük mozog csak és combjaik, tehát le lehet ültetni őket. A kiegészitők is gumiból vannak, hogy könyebb legyen öltöztetni őket. (Bár amilyen picik azok a kiegészitők, én tuti folyton elejteném őket...)

A csomagolást megnézve, eléggé figyelem felkeltő, pont azzal, hogy kicsi és hát ki nem kiváncsi a kis figurákra, hiszen a kis méret egyenlő az olcsósággal is nem? Emellett szines is, mert a sok kis cucc mind más-más szinben pompázik! Szettől függően, a csomagolásnak van egy karton hátlapja, elől meg átlászó műanyag része ami csak le kell tépni, szétnyitni és ki lehet venni a figurát. A dobozon szerepel még a logo, a kollekció neve, a karakter neve. A dobozok hátlapja meg változik a karakter imádata szerint. A hátlapon általában találunk egy leirást is a karakterről.

És most lássuk mit kinálnak eddig nekünk:

Cuddly Pet kollekció

Amanda Panda Pop

Katie Cat Meow Meow

Sunny Bunny Hop Hop

Owlena Hoot Hoot

Slumber Party csomagok

Peanut Butter and Jelly

Netty Betty Creamy Crunch és Shelly Jelly Jam

Day and Night

Morning Glory Go Go és Luna Lite Night Night

Játékszettek

Betty Teddy Zoom Zoom és kocsija

Mandy Candy Dot Dot és cukorka boltja

Jamie Framie és napszemüveg boltja

Hyper Happy Mall exkluziv Holly Molly Shop Shop figurával

És itt van ez a kép, amiről jelenleg nem lehet tudni biztosan semmit, mivel a hivatalos oldalon nem szerepel egyelőre:

 

Rákeresve a két középső lány nevét megtaláltam: Hannah Banana és Chilly Milly. A két szélső lány meg Amanda Panda Pop és Katie Cat Meow Meow újraszinezésének néz ki.

A cég még gyárt nagyobb méretű babákat is, de mivel ezekből csak 3 van egyelőre kiadva, igy ezeket is beszúrom ide. Ezek 20 cmsek. Ezek is műanyagból vannak, de akárcsak a kicsik, a ruháikat lehet cserélgetni és a lényegük igazából a fodrászkodás, igy a ruháikon kivűl hajcsattokkal és hajgumival jönnek!

Sunny Bunny Hop Hop

Tammy Lamby Lu Lu

Zoey Boey Fru Fru

Nos hát összefoglalva ennyi lenne. Végül a szokásos, beszerzési hely. Sajnos, egyelőre sem Magyarország sem Románia nem kinál nekünk belőlük. Bár a jatekshop.eu megemlitette a hirekben, igy biztosan tudnak a létezésükről, tehát már csak idő kérdése mig beérkeznek! Addig is, aki türelmetlen, annak mindig rendelkezésére áll az amazon!

The Gruffalo

2013.12.09. 23:10, Bj-Lydia
Szörnyen aranyos

Sziasztok! Kis pihenő után, újra itt vagyok, egy újabb játék bemutatójával!

A változatosság kedvéért, most egy plüss kollekció-szerűséget hoztam. Néhány héttel ezelőtt volt szerencsém megismerni egy nagyon aranyos mesét. Este épp a Disney Juniort néztem (igen szoktam nézni, vannak jó kis rajzfilmek rajta!) és épp kezdődött az esti film. Miközben varrogattam figyeltem és nagyon megtetszett. Egy egyszerű, de mégis érdekes kis film volt, pontosabban 2, mert két részes (?). Miután megnéztem, este rákerestem a neten és többet is megtudtam róla:

"The Gruffalo", avagy a Gruffalo. Érdekesen hangzik igy ez a név, ami egy állat/szörny neve, természetesen nem létező lényről beszélünk. A Gruffalo (ejtsd: Grafaló) egy erdőben él és minden állat fél tőle, hisz elvégre eléggé rémisztő a kinézete.

Eredetileg egy könyvből indúlt az egész, amit 1999ben jelentettek meg és csupán 32 oldalas! Mégis, olyan nagy sikere lett, hogy azóta is folyamatosan adnak ki mindenféle cuccot  vele kapcsolatban. Igy készűlt el a 2 kis filmecske is, amik már számitógép grafikások. Az első könyvet 2004ben követte a második is "The Gruffalo's Child", ami mint a cime is mondja, a Gruffalo kicsinyéről szól.

Mig az első film főszereplője egy nagy szájú egérke, a másodiké viszont a kis Gruffalo. Ha tehetitek nézzétek meg, mert szerintem nagyon aranyos :) Az egész rimekbe van szedve!

Még többet megtudhattok róla, a hivatalos, interaktiv weboldalon, ahol betekintést nyerhettek a filmekbe is:

http://www.gruffalo.com/

Na de térjünk át a játék részre, vagyis amivel foglalkozik az oldalam. Több cég is kiadta már magát a Gruffalot, de én most speciel azt mutatom be, amelyik mindegyik szereplőt kiadta, tehát több változatban is meg van!

A plüssöket az "Aurora World" gyártotta 2009ben. Tüzetesebben megnézve az oldalukat, kiderűlt, hogy több olyan termékük is van amik jelenleg a boltokban vannak és én is ismerem őket.

Nos, akkor lássuk részletesebben is a plüssöket:

A Gruffalo

Több méretben is:

12 cm (Volt szerencsém a tegnap nekem is ezt beszerezni az ócska piacról :D)

26 cm

És végül a legnagyobb: 40 cm

Kapható még belőle kulcstartó, illetve hátizsák és kézibáb is:

A Gruffalo kölyök

17 cm

40 cm és vele van a kis fa-emberke játéka is

Az egér

17 cm

22 cm

40 cm

A kigyó

17 cm

A róka

17 cm

A bagoly

17 cm

A mókus mama

17 cm

Teke készlet

22 cmes bábuk

Ujjbábok

És hát ennyi amit az Aurora cégtől kaptunk és játéknak számit. Kinek, hogy tetszenek?

Ami a beszerzésüket illeti, sajnos én nem tudok róla, hogy akár Romániában, akár Magyarországon lennének. Én mint fentebb is emlitettem, az ócska piacon találtam egyet, oda meg Németországból hozzák a dolgokat. Tehát tőlünk nyugatra kell keresni őket. Viszont aki szeretne belőlük, annak mindig ott van az amazon! A plüssök nagyságától függ az áruk is.

Ez most kicsit rövidebb bemutató lett, dehát ami lényeges mindent elmondtam. Aki esetleg látta a filmeket, vagy ezek után megnézi, majd mondja el mit gondol róla :)

Rólam

2013.12.06. 23:25, Bj-Lydia

Sziasztok! Mivel az egyetem teljesen elszivta az erőmet az utóbbi napokban, igy most csak ennyire futotta...Megnyitottam a "Rólam" részt, eléggé rövidke lett, bár nem igazán tudtam mi mást irhatnék még le :)

Mellesleg továbbra is várom az ajánlatokat, hogy szerintetek milyen játékokat kellene bemutassak, milyet szeretnétek? Akár konkrét példákat!

La Dee Da

2013.12.04. 01:45, Bj-Lydia
A szabászat világa!

Sziasztok! Ezúttal egy inkább lányokat érdeklő sorozatot hoztam, vagyis babákat. Mivel volt szerencsém már őket élőben is látni, igy jobb és hihetőbb képet tudtam alkotni róluk. Én személy szerint nem rendelkezem egy darabbal sem belőlük, de az információkat innen-onnan összegyűjtögettem, szóval...

A baba sorozat neve "La Dee Da", első hallásra nekem valami dal, vagy dallam jut eszembe róla XD A szereplőkről olvasgatva kiderűlt, hogy ez egy divat márka neve, amit egy Dee nevű lány talált ki és vezet még 3 barátnőjével. (Kissé Gokinjo Monogatari/Paradise Kiss feelingje van a dolognak nem?) Nos arra rájöttem, hogy a névből a "La" az a francia "à la" kifejezésből származhat, a "Dee" meg hát a főnöknő neve, a "Da"ról meg fogalmam sincs. o.O Tehát ez a 4 lány, vagyis: Dee, Cyanne, Tylie, Sloane és Dee kutyája Le Bun (szerintem a La Dee Dog név viccesebb lett volna :D), együtt terveznek különböző stilúsú ruhákat.

Maga a baba széria a divatról szól, a ruhák tervezéséről és készitéséről, a cég csinált már olyan videókat is ahol ilyesmiket mutatnak be, amolyan tutorialok, ezeket a hivatalos oldalon megtaláljátok!

http://www.ladeeda.com

A weboldalon megtaláljátok a szereplők leirását, játékokat, reklámokat stb. Érdekes módon nincsenek epizódok csinálva ebből a sorozatból, pedig ez ismét egy új divat az ilyen baba sorozatoknál! A másik dolog viszont az, hogy a weboldalt látszólag már egy jó ideje nem frissitették...

De térjünk vissza a babákhoz. Maga a babák grafikája nagyon szép szerintem és normálisan néz ki, meg aranyos, viszont a végtermék, azaz a babák, kevésbé adják ezt vissza, mindjárt kifejtem, hogy miért...A babákat a "Spin Master Ltd." gyártotta. Számomra ismeretlen ez a cég név, viszont kis keresés után, megtaláltam a hivatalos oldalt, és láttam, hogy több játékot is gyártottak már, amik már inkább ismerősek és jelenleg kaphatóak a boltokba, tehát elég jól mehet most a cégnek.

A babák csomagolása jól néz ki, nagy doboz és átlátszó, igy jól lehet látni a baba részleteit, egészen le a cipőig! A doboz alsó részén szerepel a Logo és hogy 5 éven alúliaknak nem ajánlott.  A baba mögött illő háttér van, és szerepel a szereplő neve és az, hogy épp minek öltözött, külön szerepel a kollekció neve is. Néha úgy érzem, hogy talán kicsit sok is ez az eltúlzott kivágott karton izé halmozás (?) A dobozban a baba mellett általában találhatok kiegészitők vagy épp matricák, meg egy kis könyvecske is, amiben azthiszem ruha tervek vannak. A doboz hátúlján van egy leirás a ruha kollekcióról és magáról a szereplőről, hogy miért és minek öltözött úgy-ahogy, emellett kapunk egy képet az adott kollekció többi darabjáról.

Mint fennebb emlitettem, a grafikák ellenére, úgy látom, hogy a babáknál kissé túlzásba estek! Nem a ruhákról beszélek, sőt a ruhák nagyon szépek és aranyosak, meg szinesek, tehát figyelem felkeltőek! Emellett úgy vannak megoldva, hogy kissé alakitani is lehet rajtuk, igy akár 2 fajta ruhát is kaphatunk! (Pl. egy szalag segitségével a bő szoknyából szűk ruha lesz) Magáról a babáról beszélek: a testük nagyon-nagyon vékonyka, a fejük meg baromi nagy! Igy úgy néznek ki, mintha anorexiások és felfújt fejűek is lennének egyszerre! Értem én, hogy a nagy szem stb aranyos jegy, de ez akkor is túlzás...Mellesleg a babák artikuláltak, vagyis mozognak a következő pontokon: nyak, váll, comb, térd. Mivel akkora fejük van és képtelenek lennének megállni, jön velük még egy állvány is, ami segitségével kiállithatóak. A babák kb. 26 cm magasak (már ha jól konvertáltam át az inchet). A ruháikat egyszerűen lehet cserélgetni a hasonló méretű babákéval pl. Monster High, viszont a cipők és harisnya félék eléggé kicsik/szűk, igy az nem mindig talál.

Két fajta baba kiadás is van: széles dobozosak-ezek több cuccal jönnek, meg persze drágábbak is- és vékony dobozosak-ezekben csak a baba van és nincs állvány sem velük, meg olcsóbbak-. Ezen kivűl vannak csak sima ruha csomagok, és Le Bun is kapott néhány kiadást már. És még mielőtt megnéznénk közelebbről a kollekciókat, még el kell mondanom, hogy egy másik problémám az: hogy annak ellenére, hogy ugyanaz a 4 lány ismétlődik a kollekciókban különböző ruhákban, néha képtelen lennék megkülönböztetni őket (nem csak a változatos hajszin miatt), ha nem látnám a nevüket a dobozon...Szóval a kollekciók, ne feledjétek, hogy a ruhákat lehet változtatgatni, igy lehetséges, hogy ti majd találtok más féle, de mégis hasonló kinézetű képeket ugyanarról a babáról:

Dee-licious dolls (ebben csak Dee szerepel)

City Girl

School Day (ez több ruhával is jön)

I love Le Bun

Sweet Party

(Sloane-Nyalóka, Dee-Pöttyös, Cyanne-Mentacukor, Tylie-Vattacukor)

Runway vacay

(Cyanne-Franciaország, Sloane-Safari, Dee-Bollywood, Tylie-Japán)

Garden Tea Party

(Dee-Méhecske, Cyanne-Napraforgó, Tylie-Katicabogár, Sloane-Pillangó)

Juicy Crush

(Tylie-Grapefruit, Sloane-Ananász, Tylie-Szőlő, Dee-Görögdinnye)

Juicy Crush 2

(Tylie-gránátalma-málna, Dee-kiwi-eper, Cyanne-mango-barack, Sloane-tropikál puncs)

Fairytale Dance

(Tylie-Jég királynő, Dee-Béka királylány, Sloane-Piroska, Cyanne-Rapunzel)

Art Show Dolls

(Ebben csak Dee és Cyanne szerepel)

Le Bun kollekciója

Ruhacsomagok

Prancy

(Legújabb darabja a kollekciónak, lehet rá festeni)

Tea Party

(A Garden Party kiegészitője)

Ribbon Salon

(Dee babával ellátott fodrász szalon féleség)

Nos, elég sokat fejlődött már a sorozat amióta megjelent, pontosan nem tudom a dátumot, de ha jól néztem mindent összeszedtem ami eddig megjelent és ezeket fennebb láthatjátok. Végűlis jöjjön az elérhetőség: Romániában a Noriel és Real üzletekben lehet kapni őket, legalábbis egy részét. Magyarországon nekem a Tescot adta ki és a jateknet.hu oldalon egyetlen egyet. (http://tesco.hu/akcios-termekek/tesco-budaors-hipermarket/jatek-sport/la-dee-da-juicy-crush-baba) (http://www.jateknet.hu/la-dee-da-varosi-baba-23-cm-35809) Aki nagyobb választékot szeretne, az biztosan megtalálja őket az amazonon! Ami az árakat illeti, jelenleg nálunk le vannak árazva, mert nem mennek, igy 60-100 lejt között mozognak modelltől függően. Magyarországon mint láttam 4000-7000 ft között vannak.

Hát mára ennyi lenne, lehet, hogy rövidnek tűnik igy az egész, de amig összeszedem az infokat és képeket, több órát eltöltök vele :) Azért remélem élveztétek!

Zombiezz

2013.12.02. 22:06, Bj-Lydia
Itt az Apokalipszis!

Sziasztok! Hát máris itt az első bemutató, most egy gyűjthető épp most induló (?) kollekciót hoztam nektek, ami engem is személy szerint érdekel, hogy miért? Mert aranyosak, viccesek és pofák, persze nem mindenki izlése szerint. Ezen kivűl ma kaptam meg a jövendőbeli kollekcióm első darabját :) Na de kezdjem a legelején:

Ha jól emlékszem vasárnap múlt két hete, azaz November 17én, voltam utoljára a Noriel üzletben (ez egy nagy játéklánc itt nálunk Romániában, az országban sok nagy városban van már üzlete, az én városomban múlt évben nyilt Karácsony előtt). Akkor figyeltem fel ezekre a kis figurácskákra, mert elég szép nagy polcot kaptak és pont a bejárattal szemben. Eleve vonzanak a horroros, bizarr dolgok, igy muszáj volt megnéznem őket. A tvben már talán láttam azelőtt a reklámot, de nem figyeltem fel annyira rá. Emellett van még egy hasonló figura sorozat, amit ugyancsak szemre vettem, de kevésbé tetszenek, főleg, hogy drágábbak, ezt majd egy következő bejegyzésemben mutatom be...Szóval, mint a cimből kiderűlt, zombie figurákról van szó, ami a "Zombiezz" nevet kapta, nem a legkreativabb, de azért a dupla Z eléggé modern dolog most! Elég volt megnézegetni a figurákat, ahhoz, hogy megtetszedjenek és eldöntsem, hogy szeretném őket gyűjteni.

Itthon rákerestem a neten, kiderűlt, hogy van hivatalos oldala is, információkkal, letölthető hátterekkel. Minden szereplőről (?) van egy kis leirás, ami vicces, és kétértelmű, akárcsak a nevük! Már persze annak aki jól ért angolúl, mert magyarra forditva nem hinném, hogy ugyanolyan hatásuk lenne, mint általában.

Na de lássuk, kicsit részletesebben. A gyártó cég "Entertoyment", eddig soha nem találkoztam ezzel névvel. o.O Rákerestem kicsit, és a Zombiezz sorozaton kivűl, még egy dolgot ad ki, ezt a társasjátékot (http://www.kreativjatek.hu/termek/29762/Villamvalasz_Entertoyment), tehát nem lehet valami nagy cég, talán ez az új sorozatja lesz majd az átütő siker kulcsa? Főleg, hogy most menők a horror-rajzfilmesitett figurák és babák, na meg filmek. A sorozatnak ez az első szériája! Tehát ha valaki gyűjtésre szánná a fejét, akkor ez a legmegfelelőbb pillanat! Gondolom, hogy ha az "Első széria" annyira hangoztatva van, mint a weboldalon, mint a termék dobozán, azt akarja reklámozni, hogy (a gyűjtők gyűjtsék persze, de) a második széria talán már gyártásban van, de minden esetre számithatunk rá. Persze ez nem biztositék, hisz találkoztam már olyannal, hogy "Első széria" aztán a második sosem érkezett meg, valószinűleg a gyenge eladások miatt. (?)

Ebben az első szériában 20 figuráról beszélhetünk, mindegyik egyedi és másképp néz ki, más alakot és kinézetet kapott, ami azt mutatja, hogy nem lusta a cég a befektetésre, és akkor még nem beszéltem a részletességről és különleges "képességekről". A figurák kb. 5-6 cm magasak és eléggé kemény gumiból készűltek, igy nem törnek könnyen. Sajnos a figurák nem artikuláltak, igy játékra kevésbé alkalmasak, de gyűjtésre, illetve kiállitásra tökéletesek! Na de hadd mutassam be őket közelebbről!

Tetszenek már? :) Talán kissé ijesztőek, de mint emlitettem izlés dolga. Egyesével árúlják őket, átlátszó dobozokban, amik csak a figurát tartalmazzák, semmi mást. Hiányolok is egy olyan kinyitható papir darabot, amin általában mind rajta vannak és ki lehet pipálni, hogy melyik van meg és melyik nincs :( Mert jó érzés pipálgatni, meg talán ha valaki megakarna lepni eggyel akkor az esetleg lenyúlhatja a listád XD A doboz hátúlján ugyan rajta vannak, szóval végülis vehetjük azt is a listának. Igy néz ki egy Zombiezz dobozban:

Na a doboz eléggé izléses, a lényeg, vagyis a név, a figura, "első széria" és "gyűjtsd össze mind a 20at" eléggé szembeszökő, szóval ez jó pont! Talán még maga a szereplő neve kellett volna felkerűljön előre. Kibontani is egyszerű, csak leszeded a hátlapot és kettéveszed a műanyag részt és máris hozzáférhető a figura, ami semmivel sincs odafogva.

És most jöjjenek a figurák, nevekkel, kinek melyik tetszik? :) Nekem a kedvencem Zombie Rotten és Nurse Moulder. Én ma Grandead-et kaptam meg, mivel az előbb emlitett kettő nem volt meg.

Hát ez a felhozatal jelenleg. Láthatjátok a sok kis részletet, és festés szempontjából is jó munkát végeztek, bár itt-ott kiment kicsit a festék a vonalakból, de ez szerintem máshol is előfordúl, a kézzel festett figuráknál. Aki jobban megszeretné ismerni őket, az a hivatalos oldalon megtalálja a leirásokat és a reklámot is!

http://www.zombiezz.com/

Amiről még beszélni szeretnék, azok a már emlitett különleges "képességeik", mert mindegyik figura rendelkezik valamivel, és előre nem lehet tudni, hogy melyik mivel van felruházva. Jelenleg 6 képességről van tudomásom, a dobozon, illetve a hivatalos weboldalon csupán 4et mutat be, de a reklámból rá lehet jönni a másik kettőre is:

  1. Mágneses talp (Igazolhatom, hogy Grandeadnek is ez a képessége)
  2. Világit
  3. Toll (le lehet szedni a fejét és egy kis irószer lesz belőle)
  4. Radir (a feje tetejét nyitod fel és radir lesz az agyából)
  5. Labda (a feje tetejét nyitod fel és az agyát kiveheted, ez labda formájú)
  6. Pecsét (a feje tetejét nyitod fel és agytekervényes pecsétet kapsz)

Viszont itt van ez a kép amit egy weboldalon találtam, e szerint van amelyiknek kijönnek a szemei, illetve "röntgen felvétel" szerű lesz a teste?

Végezetűl az elérhetőségről szeretnék még beszélni és az árakról: Nálunk, Romániában, a Noriel üzletlánc által jött be a széria, igy a Norielben lehet venni őket, emellett a Real szupermarketekben (bár most már a Realt itt állitólag átvette az Auchen, igy talán az Auchenben is vannak? Ezt csak pár nap múlva tudom igazolni). Magyarországon nem adta ki nekem, igy az online játékosokban biztos nincs, talán az Auchenben érdemes megnézni. Igazából fogalmam sincs, honnan hozták be őket, mert még az Amazon oldalain sincsenek! Szóval egyelőre biztos beszerzési oldalt nem tudok adni, a Noriel külföldre nem szállit. Lengyel/Cseh/Szlovák stb. hasonló nyelvű oldalon láttam őket csak. Ami az árakat illeti: eredetileg 20 lejbe kerűlnek, azaz 1.300 ft körűl, viszont most leszállitották őket (nem tudom miért ilyen hamar, hiszen csak most érkeztek, talán reménykednek, hogy elfogynak Karácsonyra?) 15 lejre, azaz 1000 ft körűli árra.

És hát most ennyi lenne a mondanivalóm ezekről a figurákról. Ha még megtudok valami fontosat akkor frissitem a bejegyzést :) Remélem tetszett az első bemutatóm, kissé hosszúra sikerűlt, nem tudom a következők mennyire lesznek hosszúak vagy rövidek, de majd meglátjuk :D

 
Archivum
Friss bejegyzések
2014.04.27. 21:49
2014.03.25. 20:45
2014.02.09. 01:28
2014.01.30. 20:28
2014.01.25. 21:27
Friss hozzászólások
 
Kivánságlista
Hobbit figurák
Zelfs
LPS
Bratzillaz
 
Cserék

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-11-29
 

CSS Codes


Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás