Üdv!

Hello mindenkinek! Az oldal játékokkal foglalkozik, pontosabban azok bemutatásával, véleményezésével, kritizálásával stb. Megpróbálok segitséget nyújtani azoknak akik valami érdekeset, szépet esetleg gyűjtenivalót keresnek vagy csak simán szórakozni szeretnének, hogy olykor mennyire vicces vagy baromságokat tudnak kitalálni a készitők. Remélem rendszeres látogatói lesztek majd az oldalnak!

Figyelem!: Az oldal tartalmazhat csúnya szavakat, kifejezéseket, illetve nem gyerek szemnek való "játékokat" is! Nem vállalok felelősséget a lelki világ zaklatásáért! :)

Nyitás: 2013.12.01

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Játékok (Ezen belűl, csakis: plüss, figurák, babák! NEM foglalkozom: társas-, PC-, és egyéb ilyen játékokkal!)


Hablaty VK RK Link me Rólam


-Ne káromkodj

-Ne hirdess

-Ne irj más nevében

-Egyedűl vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

 
 
 
 

Az oldalon található szöveg mind saját irás, esetleg, saját forditás! Tilos elvinni/lemásolni! A képek mind külföldi oldalakról származnak és a jogos cég/birtokos tulajdona!

Az oldalon használt kifejezések és bemutatott dolgok, azokról a véleményem stb. mind saját vélemény, ez nem feltétlenűl azt jelenti, hogy ez a valóság az adott termékről! Emellett nem vállalok felelősséget, ha az oldalam elrontja valakinek a szókincsét, illetve nézeteit! :)

2014

 
Hablaty :)

Zombiezz

2013.12.02. 22:06, Bj-Lydia
Itt az Apokalipszis!

Sziasztok! Hát máris itt az első bemutató, most egy gyűjthető épp most induló (?) kollekciót hoztam nektek, ami engem is személy szerint érdekel, hogy miért? Mert aranyosak, viccesek és pofák, persze nem mindenki izlése szerint. Ezen kivűl ma kaptam meg a jövendőbeli kollekcióm első darabját :) Na de kezdjem a legelején:

Ha jól emlékszem vasárnap múlt két hete, azaz November 17én, voltam utoljára a Noriel üzletben (ez egy nagy játéklánc itt nálunk Romániában, az országban sok nagy városban van már üzlete, az én városomban múlt évben nyilt Karácsony előtt). Akkor figyeltem fel ezekre a kis figurácskákra, mert elég szép nagy polcot kaptak és pont a bejárattal szemben. Eleve vonzanak a horroros, bizarr dolgok, igy muszáj volt megnéznem őket. A tvben már talán láttam azelőtt a reklámot, de nem figyeltem fel annyira rá. Emellett van még egy hasonló figura sorozat, amit ugyancsak szemre vettem, de kevésbé tetszenek, főleg, hogy drágábbak, ezt majd egy következő bejegyzésemben mutatom be...Szóval, mint a cimből kiderűlt, zombie figurákról van szó, ami a "Zombiezz" nevet kapta, nem a legkreativabb, de azért a dupla Z eléggé modern dolog most! Elég volt megnézegetni a figurákat, ahhoz, hogy megtetszedjenek és eldöntsem, hogy szeretném őket gyűjteni.

Itthon rákerestem a neten, kiderűlt, hogy van hivatalos oldala is, információkkal, letölthető hátterekkel. Minden szereplőről (?) van egy kis leirás, ami vicces, és kétértelmű, akárcsak a nevük! Már persze annak aki jól ért angolúl, mert magyarra forditva nem hinném, hogy ugyanolyan hatásuk lenne, mint általában.

Na de lássuk, kicsit részletesebben. A gyártó cég "Entertoyment", eddig soha nem találkoztam ezzel névvel. o.O Rákerestem kicsit, és a Zombiezz sorozaton kivűl, még egy dolgot ad ki, ezt a társasjátékot (http://www.kreativjatek.hu/termek/29762/Villamvalasz_Entertoyment), tehát nem lehet valami nagy cég, talán ez az új sorozatja lesz majd az átütő siker kulcsa? Főleg, hogy most menők a horror-rajzfilmesitett figurák és babák, na meg filmek. A sorozatnak ez az első szériája! Tehát ha valaki gyűjtésre szánná a fejét, akkor ez a legmegfelelőbb pillanat! Gondolom, hogy ha az "Első széria" annyira hangoztatva van, mint a weboldalon, mint a termék dobozán, azt akarja reklámozni, hogy (a gyűjtők gyűjtsék persze, de) a második széria talán már gyártásban van, de minden esetre számithatunk rá. Persze ez nem biztositék, hisz találkoztam már olyannal, hogy "Első széria" aztán a második sosem érkezett meg, valószinűleg a gyenge eladások miatt. (?)

Ebben az első szériában 20 figuráról beszélhetünk, mindegyik egyedi és másképp néz ki, más alakot és kinézetet kapott, ami azt mutatja, hogy nem lusta a cég a befektetésre, és akkor még nem beszéltem a részletességről és különleges "képességekről". A figurák kb. 5-6 cm magasak és eléggé kemény gumiból készűltek, igy nem törnek könnyen. Sajnos a figurák nem artikuláltak, igy játékra kevésbé alkalmasak, de gyűjtésre, illetve kiállitásra tökéletesek! Na de hadd mutassam be őket közelebbről!

Tetszenek már? :) Talán kissé ijesztőek, de mint emlitettem izlés dolga. Egyesével árúlják őket, átlátszó dobozokban, amik csak a figurát tartalmazzák, semmi mást. Hiányolok is egy olyan kinyitható papir darabot, amin általában mind rajta vannak és ki lehet pipálni, hogy melyik van meg és melyik nincs :( Mert jó érzés pipálgatni, meg talán ha valaki megakarna lepni eggyel akkor az esetleg lenyúlhatja a listád XD A doboz hátúlján ugyan rajta vannak, szóval végülis vehetjük azt is a listának. Igy néz ki egy Zombiezz dobozban:

Na a doboz eléggé izléses, a lényeg, vagyis a név, a figura, "első széria" és "gyűjtsd össze mind a 20at" eléggé szembeszökő, szóval ez jó pont! Talán még maga a szereplő neve kellett volna felkerűljön előre. Kibontani is egyszerű, csak leszeded a hátlapot és kettéveszed a műanyag részt és máris hozzáférhető a figura, ami semmivel sincs odafogva.

És most jöjjenek a figurák, nevekkel, kinek melyik tetszik? :) Nekem a kedvencem Zombie Rotten és Nurse Moulder. Én ma Grandead-et kaptam meg, mivel az előbb emlitett kettő nem volt meg.

Hát ez a felhozatal jelenleg. Láthatjátok a sok kis részletet, és festés szempontjából is jó munkát végeztek, bár itt-ott kiment kicsit a festék a vonalakból, de ez szerintem máshol is előfordúl, a kézzel festett figuráknál. Aki jobban megszeretné ismerni őket, az a hivatalos oldalon megtalálja a leirásokat és a reklámot is!

http://www.zombiezz.com/

Amiről még beszélni szeretnék, azok a már emlitett különleges "képességeik", mert mindegyik figura rendelkezik valamivel, és előre nem lehet tudni, hogy melyik mivel van felruházva. Jelenleg 6 képességről van tudomásom, a dobozon, illetve a hivatalos weboldalon csupán 4et mutat be, de a reklámból rá lehet jönni a másik kettőre is:

  1. Mágneses talp (Igazolhatom, hogy Grandeadnek is ez a képessége)
  2. Világit
  3. Toll (le lehet szedni a fejét és egy kis irószer lesz belőle)
  4. Radir (a feje tetejét nyitod fel és radir lesz az agyából)
  5. Labda (a feje tetejét nyitod fel és az agyát kiveheted, ez labda formájú)
  6. Pecsét (a feje tetejét nyitod fel és agytekervényes pecsétet kapsz)

Viszont itt van ez a kép amit egy weboldalon találtam, e szerint van amelyiknek kijönnek a szemei, illetve "röntgen felvétel" szerű lesz a teste?

Végezetűl az elérhetőségről szeretnék még beszélni és az árakról: Nálunk, Romániában, a Noriel üzletlánc által jött be a széria, igy a Norielben lehet venni őket, emellett a Real szupermarketekben (bár most már a Realt itt állitólag átvette az Auchen, igy talán az Auchenben is vannak? Ezt csak pár nap múlva tudom igazolni). Magyarországon nem adta ki nekem, igy az online játékosokban biztos nincs, talán az Auchenben érdemes megnézni. Igazából fogalmam sincs, honnan hozták be őket, mert még az Amazon oldalain sincsenek! Szóval egyelőre biztos beszerzési oldalt nem tudok adni, a Noriel külföldre nem szállit. Lengyel/Cseh/Szlovák stb. hasonló nyelvű oldalon láttam őket csak. Ami az árakat illeti: eredetileg 20 lejbe kerűlnek, azaz 1.300 ft körűl, viszont most leszállitották őket (nem tudom miért ilyen hamar, hiszen csak most érkeztek, talán reménykednek, hogy elfogynak Karácsonyra?) 15 lejre, azaz 1000 ft körűli árra.

És hát most ennyi lenne a mondanivalóm ezekről a figurákról. Ha még megtudok valami fontosat akkor frissitem a bejegyzést :) Remélem tetszett az első bemutatóm, kissé hosszúra sikerűlt, nem tudom a következők mennyire lesznek hosszúak vagy rövidek, de majd meglátjuk :D

3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2019.07.02. 09:17
Noémi Tóth

Sziasztok!
Nagyin tetszik az oldal. Nekem most ez az új kedenc játékom! Ti szeretitek?
https://pepita.hu/csocso-asztalok-es-kiegeszitok-c1572/asztali-gombfoci-p338445

 

Idézet
2016.03.28. 11:53
Adrienn
Szia! Köszönjük! Sokat segítettél. Fiam most kapta. Ûgy tünik nagy kedvenc lesz. Köszönjük!
Idézet
2014.12.21. 08:21
Ádám

Üdv! Nagyon tetszik  bejegyzésed, igazolom hogy "Chuck Brainguzzler"-nek tényleg kiesik a szeme és "Cindy Innards " illetve "Nurse Moudler " kettéválaszthtók, és láthtó a röntgenképük belülről :) .  Így tovább ,tetszik amit csinálsz :) .

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Archivum
Friss bejegyzések
2014.04.27. 21:49
2014.03.25. 20:45
2014.02.09. 01:28
2014.01.30. 20:28
2014.01.25. 21:27
Friss hozzászólások
 
Kivánságlista
Hobbit figurák
Zelfs
LPS
Bratzillaz
 
Cserék

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-11-29
 

CSS Codes


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!