Üdv!

Hello mindenkinek! Az oldal játékokkal foglalkozik, pontosabban azok bemutatásával, véleményezésével, kritizálásával stb. Megpróbálok segitséget nyújtani azoknak akik valami érdekeset, szépet esetleg gyűjtenivalót keresnek vagy csak simán szórakozni szeretnének, hogy olykor mennyire vicces vagy baromságokat tudnak kitalálni a készitők. Remélem rendszeres látogatói lesztek majd az oldalnak!

Figyelem!: Az oldal tartalmazhat csúnya szavakat, kifejezéseket, illetve nem gyerek szemnek való "játékokat" is! Nem vállalok felelősséget a lelki világ zaklatásáért! :)

Nyitás: 2013.12.01

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Játékok (Ezen belűl, csakis: plüss, figurák, babák! NEM foglalkozom: társas-, PC-, és egyéb ilyen játékokkal!)


Hablaty VK RK Link me Rólam


-Ne káromkodj

-Ne hirdess

-Ne irj más nevében

-Egyedűl vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

 
 
 
 

Az oldalon található szöveg mind saját irás, esetleg, saját forditás! Tilos elvinni/lemásolni! A képek mind külföldi oldalakról származnak és a jogos cég/birtokos tulajdona!

Az oldalon használt kifejezések és bemutatott dolgok, azokról a véleményem stb. mind saját vélemény, ez nem feltétlenűl azt jelenti, hogy ez a valóság az adott termékről! Emellett nem vállalok felelősséget, ha az oldalam elrontja valakinek a szókincsét, illetve nézeteit! :)

2014

 
Hablaty :)
Archívum - 2013. december

Karácsonyi ajándékok

2013.12.25. 21:02, Bj-Lydia
Ime...

Sziasztok! Most videóban hoztam el, hogy én miket kaptam Karácsonyra idén :)

A karácsonyfánk:

Negro is örűl az ajándékának :)

Vicces Karácsonyi ajándékok

2013.12.23. 21:55, Bj-Lydia
Mert mindig jó röhögni...

Sziasztok! Mivel a nyakunkon a Karácsony, igy gondoltam, hogy most egy ilyen speciális, rövidke bejegyzést készitek vicces ajándékokról. Akinek van humora, ilyenkor is értékeli az ilyen vicceket, én személy szerint nagyon kedvelem őket, szerintem aranyosak és tényleg el lehet szórakozni rajtuk/velük! :)

A következő játékokat mind a http://www.prankplace.com oldalon találtam, ez az oldal kizárólag vicces játékokkal és egyéb kiegészitőkkel foglalkozik. Úgy gondolom, hogy amiket árúlnak nem csak saját gyártmányok, hanem összegyűjtik a piacról az ilyen dolgokat és árúlják őket, ezért biztos vagyok benne, hogy nem csak erről az oldalról lehet rendelni, hanem más oldalakon is rá lehet bukkani ezekre az érdekességekre.

Szóval, fogjunk hozzá. Megemlitem, hogy ha rákattintotok a játék képére, az elvezet a termékhez a hivatalos oldalra, ahol, némelyiknél, találtok egy bemutató videót is magáról a játékról, na meg, hogy mennyibe kerűl!

Karácsonyi csirke: Csirke nyelven énekli a Jingle Bellst, mellesleg elég idegesitően XD

Cukorkát üritő rénszarvas: Nagyon guszta!

Cukorkát üritő Télapó: Akinek nem tetszene esetleg a rénszarvas...

Déli sarki Télapó: Igazi menő, már-már motoros apóka, aki a "Bad to the Bone" számot énekli, igazán...khm...látványos bemutatóval XD

Egy-millió dolláros bankjegy!: Ki ne örűlne egy ilyen nemes adománynak? Nézd meg még egyszer jobban :)

"Saját gyártmány": Ki ne örűlne és értékelne egy önerőből készitett ajándéknak? Egy darabka kaki igazán egyedi nem? XD

Riszáló menorah: Inkább egy aranyos, semmint vicces ajándék, de azért nem mindennapi látvány egy menorahot látni amint énekel, táncol és világit is egyben, nemde?

Nos hát ennyi lenne mostanra :) Ha gondoljátok körűlnézhettek még az oldalukon, sok minden van, én csak a lényegeseket válogattam ki, vagyis ami játék és épp köze van valamilyen módon a Karácsonyhoz.

Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek és gazdag angyal járást!

Pixy Punks

2013.12.18. 23:17, Bj-Lydia
Bedurvult tündérek

Sziasztok! Újra itt vagyok, most ismét egy baba sorozatot hoztam, ami nagy valószinűséggel koppintás(szerű).

A múlt héten jártam a Selgrosba (ismét egy nagy hipermarketről van szó, ami inkább csak en grosba árúlja a dolgokat és nem darabra), mert egy MH babát kerestünk és akkor pillantottam meg ezeket a babákat a polcokon. Főleg a ruhájuk hivta fel a figyelmem, mert imádom a punk stilúst! Akik jobban ismernek, azok tudják már ezt :)

Közelebbről is megnéztem őket, és hát jól látszik a babákon, hogy igazi kinai gyártmányról van szó. Az áruk eléggé türhető, de lehetnének olcsóbbak is (főleg, hogy nekem csak a ruhák kellenének).

Keresgéltem kicsit a neten, de túl sok információt nem tudtam összeszedni róluk, főleg, hogy nincs hivatalos weboldaluk, tehát még egy tény ami alátámasztja a tényt: kinai gyártmány. A nevük "Pixy Punks". Az elején furcsáltam, hogy mit keres egy ilyen menő, punker baba hátán egy pár tündérke szárny?? Aztán leesett...a pixy tündért jelent. Szóval lázadó tündérkékről van szó, akiknek látszólag elegük lett a csillogó ruhácskákból és bedurvultak. Az állitólagos gyártó, a "Funville", bár erről hiteles forrást nem találtam, mivel magának ennek a cégnek sincs hivatalos oldala. A google kiadott még néhány Funville terméket, amiket ismerek és hasonlóak ezekhez a babákhoz csomagolás formában is és abban is, hogy minden terméke olcsó koppintásnak néz ki...

Sok féle babát adtak már ki ebben a szériában, alább megpróbálom nagyjából összegyűjtögetni őket. A fura dolog, hogy a karaktereknek még csak neve sincs! Azaz, létezik egy 4es kiadás, ahol a doboz hátán rajta van a 4 lány neve. Lehetséges, hogy ugyanezt a 4 lányt adták ki újra és újra, külön-külön, csak más ruhákban? Talán a hajszinük egyformasága is erre utal. A lányok neve hajszinek szerint: Berkley (rózsaszin), Tegan (zöld), Harley (lila) és Raven (kék).

Viszont van egy reklám róluk! Ami vicces, hogy a reklámban szereplő babákból elég sokat nem láttam még kiadva. A reklámban egy "Estrella" nevű cég szerepel, viszont ennek a hivatalos oldalán nem találtam meg őket, szóval lehetséges, hogy ez a gyártó cég valójából, de mivel spanyolúl van minden, nem igazán értem:

A babák különböző dobozokban vannak, kiadástól függően. Van olyan amelyik csak simán bele van állitva egy karton tölcsérbe. Szerintem ezt az utóbb megjelent Bratz babáktól lopták. De a nagyobb kiszerelések normálisan karton + átlásztó műanyag lap dobozban vannak. Létezik sima, kettős, illetve négyes kiszerelés is. A dobozon szerepel a logo, vagyis a Pinxy Punks, emellett a szlogenjük: "Pretty n Punk", ami eredetileg szerintem "Pretty in pink" volt.

A babák kb. 28 cm magasak. Fura a bőszszinűk és egyszerűek. Artikuláltak a nyaknál, könyöknél és derékból, na meg a lábaik mozgathatóak combtól. A szárnyaik is egyszerű átlátszó műanyag lapok amikre ráfestettek kicsit, ez a ruhájukhoz van varrva és nem a hátukhoz erősitve. A ruhájuk az egyedűli ami szép rajtuk és igényesen ki van dolgozva. Mindegyiknek egyforma fekete bakancsa van.

És most lássunk néhányat belőlük:

Ezek a tölcséresek

A nagy dobozosok, ezek egy karkötővel jönnek és valami kártyával (katt a képre nagyobb méretért):

A kettős csomagok, ezek látszólag ugyanabban a ruhákban vannak, mint a tölcséresek, csak plusszban jön velük az állatkájuk:

A négyes csomag:

És találtam még ezt, ebből a több ruhás kiadásból, csak ez az egy van:

Ennyi a baba sorozat eddig. A cég még kiadott óriás babákat is amik kb. 51 cm magasak:

És ilyen fodrászkodásra való fejeteket, ezekből is több féle van, de ide csak ezt rakom be, mert nem épp a sorozathoz tartozik:

És végül, akit érdekelnének a babák, esetleg a ruháik: nálunk Romániában csak a Selgros üzletben láttam eddig, a tölcséresek 30 lej, mig a nagy dobozosok (amik karkötővel jönnek) 60 lejbe kerűltek. A többi fajtából itt nincs. Magyarországon a Teszvesz oldalán adott ki egyet az óriás méretű babákból, 4000 ftért. (http://jatek.teszvesz.hu/babazas_jatekbaba/barbie_tipusu_babak_kiegeszitok/egyeb/pixy_punks_nagymeretu_baba_uj_1825433885.html) Az amazonon megvásárolhatóak az óriásiak és a 4es csomag!

Kawaii Crush

2013.12.13. 21:00, Bj-Lydia
Valamit az anime rajongóknak

Sziasztok! Húh megint rég nem irtam. Az a gond, hogy mindig mire ide érek eléggé fáradt vagyok és úgy nehéz keresgélni dolgok után vagy épp kedvem nincs hozzá, mert ez is esedékes néha.

Szóval ezúttal egy kis figura sorozatot hoztam nektek ismét. A neten keresztűl ismertem meg, élőben még nem volt hozzájuk szerencsém, bár szerintem nem kell sok mig nálunk is megjelennek, de kétlem, hogy gyűjteni fogom őket. Nem épp az én izlésemnek valók :)

Amiről beszélek, az a "Kawaii Crush" baba figurácskák. A nevüket hallva nekem a japán, illetve anime szavak jutnak eszembe, de hisz a kawaii maga egy japán kifejezés az aranyos, cuki megfelelője. A crush meg, ebben az esetben valószinű hogy, a szerelem megfelelője. Tehát a játék neve normálisan összerakva "Oda vagyok a cuki dolgokért"-ként hangzana. Nos igen, ezek a kis figurák nagyon kicsik (tényleg nagyon picik) és ezúttal aranyosak, nem beszélve a sok kis kiegészitőről, szinekről és hogy abszoluté minden cuccuk meg van személyesitve...Kissé már ijesztő is, ha belegondolunk, hogy minden tárgy minket figyel! >.> Értem én, hogy ezzel aranyossá akarják tenni őket, hogy tetszen a kislányoknak (mert nyilvánvalóan nekik van ez), de ez már kicsit túlzás...mellesleg, ha a kicsiknek készitik akkor mért a francért csinálnak olyan picike kiegészitőket nekik?? Semmiképp nem ajánlott olyanoknak akik szeretik megrágcsálni a játékaikat, mert a végén egy három fogásos lakoma lesz belőle XD

Na jó, nézzük kicsit közelebbről, részletesebben a dolgokat. Megnézve a hivatalos oldalukon a bemutató videót, az egész arról szól, hogy a szereplők, mind-mind "szerelmesek" valamibe, akár valamilyen állatba, akár édességbe stb. Ergo mániákusan odavannak valamiért és minden kiegészitőjük ezt szimbolizálja. Kicsit beteges, ha engem kérdeztek. A weboldalon megtaláljuk még a látszólag 4 főszereplő leirását, emellett epizódokat és játékokat is.

http://www.kawaiicrush.com/

Megnézve a szereplők grafikáit, szerintem elég jól eltalálták és megtudták valósitani őket figurában. Amit viccesnek tartok, az a szereplők neve, hisz minden szereplőnek legalább 3 darab neve van, ráadásúl utal arra ami a mániájuk! Pl. Amanda Panda Pop

Sajnos itt megint megjelenik az anorexiás test és hatalmas fej, de látszólag ez a gyártó cég, a "Spin Master Ltd." betegsége, mert, a már bemutatott, La Dee Da babáknál is ez a helyzet.

A figurák nem olyan rég jelentek meg, kb. egy fél éve? Igy még olyan sok figurácska nincs kiadva. Amit észrevettem, az az, hogy utóbbi időben ugyanazokat a dolgokat kiadták újra, csak átfestve! Ebből arra következtetek, hogy nem mennek a legjobban az eladások. De lehet, hogy ezzel csak spórolni akarnak, vagyis az alap ugyanaz, de átszinezve már más karakter?

A figurák picikék, kb.6-7 cm, és még kisebbek a kiegészitőik, de elég sok is jön belőlük, szettől függően persze. A testük műanyag, viszont a hajuk gumis. A fejük mozog csak és combjaik, tehát le lehet ültetni őket. A kiegészitők is gumiból vannak, hogy könyebb legyen öltöztetni őket. (Bár amilyen picik azok a kiegészitők, én tuti folyton elejteném őket...)

A csomagolást megnézve, eléggé figyelem felkeltő, pont azzal, hogy kicsi és hát ki nem kiváncsi a kis figurákra, hiszen a kis méret egyenlő az olcsósággal is nem? Emellett szines is, mert a sok kis cucc mind más-más szinben pompázik! Szettől függően, a csomagolásnak van egy karton hátlapja, elől meg átlászó műanyag része ami csak le kell tépni, szétnyitni és ki lehet venni a figurát. A dobozon szerepel még a logo, a kollekció neve, a karakter neve. A dobozok hátlapja meg változik a karakter imádata szerint. A hátlapon általában találunk egy leirást is a karakterről.

És most lássuk mit kinálnak eddig nekünk:

Cuddly Pet kollekció

Amanda Panda Pop

Katie Cat Meow Meow

Sunny Bunny Hop Hop

Owlena Hoot Hoot

Slumber Party csomagok

Peanut Butter and Jelly

Netty Betty Creamy Crunch és Shelly Jelly Jam

Day and Night

Morning Glory Go Go és Luna Lite Night Night

Játékszettek

Betty Teddy Zoom Zoom és kocsija

Mandy Candy Dot Dot és cukorka boltja

Jamie Framie és napszemüveg boltja

Hyper Happy Mall exkluziv Holly Molly Shop Shop figurával

És itt van ez a kép, amiről jelenleg nem lehet tudni biztosan semmit, mivel a hivatalos oldalon nem szerepel egyelőre:

 

Rákeresve a két középső lány nevét megtaláltam: Hannah Banana és Chilly Milly. A két szélső lány meg Amanda Panda Pop és Katie Cat Meow Meow újraszinezésének néz ki.

A cég még gyárt nagyobb méretű babákat is, de mivel ezekből csak 3 van egyelőre kiadva, igy ezeket is beszúrom ide. Ezek 20 cmsek. Ezek is műanyagból vannak, de akárcsak a kicsik, a ruháikat lehet cserélgetni és a lényegük igazából a fodrászkodás, igy a ruháikon kivűl hajcsattokkal és hajgumival jönnek!

Sunny Bunny Hop Hop

Tammy Lamby Lu Lu

Zoey Boey Fru Fru

Nos hát összefoglalva ennyi lenne. Végül a szokásos, beszerzési hely. Sajnos, egyelőre sem Magyarország sem Románia nem kinál nekünk belőlük. Bár a jatekshop.eu megemlitette a hirekben, igy biztosan tudnak a létezésükről, tehát már csak idő kérdése mig beérkeznek! Addig is, aki türelmetlen, annak mindig rendelkezésére áll az amazon!

The Gruffalo

2013.12.09. 23:10, Bj-Lydia
Szörnyen aranyos

Sziasztok! Kis pihenő után, újra itt vagyok, egy újabb játék bemutatójával!

A változatosság kedvéért, most egy plüss kollekció-szerűséget hoztam. Néhány héttel ezelőtt volt szerencsém megismerni egy nagyon aranyos mesét. Este épp a Disney Juniort néztem (igen szoktam nézni, vannak jó kis rajzfilmek rajta!) és épp kezdődött az esti film. Miközben varrogattam figyeltem és nagyon megtetszett. Egy egyszerű, de mégis érdekes kis film volt, pontosabban 2, mert két részes (?). Miután megnéztem, este rákerestem a neten és többet is megtudtam róla:

"The Gruffalo", avagy a Gruffalo. Érdekesen hangzik igy ez a név, ami egy állat/szörny neve, természetesen nem létező lényről beszélünk. A Gruffalo (ejtsd: Grafaló) egy erdőben él és minden állat fél tőle, hisz elvégre eléggé rémisztő a kinézete.

Eredetileg egy könyvből indúlt az egész, amit 1999ben jelentettek meg és csupán 32 oldalas! Mégis, olyan nagy sikere lett, hogy azóta is folyamatosan adnak ki mindenféle cuccot  vele kapcsolatban. Igy készűlt el a 2 kis filmecske is, amik már számitógép grafikások. Az első könyvet 2004ben követte a második is "The Gruffalo's Child", ami mint a cime is mondja, a Gruffalo kicsinyéről szól.

Mig az első film főszereplője egy nagy szájú egérke, a másodiké viszont a kis Gruffalo. Ha tehetitek nézzétek meg, mert szerintem nagyon aranyos :) Az egész rimekbe van szedve!

Még többet megtudhattok róla, a hivatalos, interaktiv weboldalon, ahol betekintést nyerhettek a filmekbe is:

http://www.gruffalo.com/

Na de térjünk át a játék részre, vagyis amivel foglalkozik az oldalam. Több cég is kiadta már magát a Gruffalot, de én most speciel azt mutatom be, amelyik mindegyik szereplőt kiadta, tehát több változatban is meg van!

A plüssöket az "Aurora World" gyártotta 2009ben. Tüzetesebben megnézve az oldalukat, kiderűlt, hogy több olyan termékük is van amik jelenleg a boltokban vannak és én is ismerem őket.

Nos, akkor lássuk részletesebben is a plüssöket:

A Gruffalo

Több méretben is:

12 cm (Volt szerencsém a tegnap nekem is ezt beszerezni az ócska piacról :D)

26 cm

És végül a legnagyobb: 40 cm

Kapható még belőle kulcstartó, illetve hátizsák és kézibáb is:

A Gruffalo kölyök

17 cm

40 cm és vele van a kis fa-emberke játéka is

Az egér

17 cm

22 cm

40 cm

A kigyó

17 cm

A róka

17 cm

A bagoly

17 cm

A mókus mama

17 cm

Teke készlet

22 cmes bábuk

Ujjbábok

És hát ennyi amit az Aurora cégtől kaptunk és játéknak számit. Kinek, hogy tetszenek?

Ami a beszerzésüket illeti, sajnos én nem tudok róla, hogy akár Romániában, akár Magyarországon lennének. Én mint fentebb is emlitettem, az ócska piacon találtam egyet, oda meg Németországból hozzák a dolgokat. Tehát tőlünk nyugatra kell keresni őket. Viszont aki szeretne belőlük, annak mindig ott van az amazon! A plüssök nagyságától függ az áruk is.

Ez most kicsit rövidebb bemutató lett, dehát ami lényeges mindent elmondtam. Aki esetleg látta a filmeket, vagy ezek után megnézi, majd mondja el mit gondol róla :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Archivum
Friss bejegyzések
2014.04.27. 21:49
2014.03.25. 20:45
2014.02.09. 01:28
2014.01.30. 20:28
2014.01.25. 21:27
Friss hozzászólások
 
Kivánságlista
Hobbit figurák
Zelfs
LPS
Bratzillaz
 
Cserék

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-11-29
 

CSS Codes


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!