Üdv!

Hello mindenkinek! Az oldal játékokkal foglalkozik, pontosabban azok bemutatásával, véleményezésével, kritizálásával stb. Megpróbálok segitséget nyújtani azoknak akik valami érdekeset, szépet esetleg gyűjtenivalót keresnek vagy csak simán szórakozni szeretnének, hogy olykor mennyire vicces vagy baromságokat tudnak kitalálni a készitők. Remélem rendszeres látogatói lesztek majd az oldalnak!

Figyelem!: Az oldal tartalmazhat csúnya szavakat, kifejezéseket, illetve nem gyerek szemnek való "játékokat" is! Nem vállalok felelősséget a lelki világ zaklatásáért! :)

Nyitás: 2013.12.01

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Játékok (Ezen belűl, csakis: plüss, figurák, babák! NEM foglalkozom: társas-, PC-, és egyéb ilyen játékokkal!)


Hablaty VK RK Link me Rólam


-Ne káromkodj

-Ne hirdess

-Ne irj más nevében

-Egyedűl vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

 
 
 
 

Az oldalon található szöveg mind saját irás, esetleg, saját forditás! Tilos elvinni/lemásolni! A képek mind külföldi oldalakról származnak és a jogos cég/birtokos tulajdona!

Az oldalon használt kifejezések és bemutatott dolgok, azokról a véleményem stb. mind saját vélemény, ez nem feltétlenűl azt jelenti, hogy ez a valóság az adott termékről! Emellett nem vállalok felelősséget, ha az oldalam elrontja valakinek a szókincsét, illetve nézeteit! :)

2014

 
Hablaty :)

3D World Style

2014.04.27. 21:49, Bj-Lydia
Mini makettek

Sziasztok! Sajnos az időmből nagyon nem telik arra, hogy irjak ide is :( Utolsó éves egyetemista vagyok, igy jelenleg a vizsgákra készülök és a diploma munkámat kell irnom...Próbálok hozni ezt-azt, csak igy még egy kis ideig (július elején lesznek a vizsgáim) ritkán lesz friss.

Most ismét videó formájában hoztam bemutatót nektek, ahol minden fontosat elmondok az illető kirakós játékról:

A videóban emlitettem, hogy posztolok ide képeket a többi elérhető makettről ami megvásárolható, ebben a sorozatban. Nos, úgy gondoltam, hogy inkább berakom a CubicFun hivatalos weboldalát, ahol nem csak ezekről a kis méretű makettekről, hanem a többi még nagyobb méretű kirakósokról is találtok képeket és infot:

http://www.cubicfun.com

Mint ahogy a videóban is emlitettem, az Auchen szuper/hipermarketekben lehet megvásárolni őket, de az amazonról is! Magyarországon biztosan megrendelhetőek a játékshop oldaláról: http://www.jatekshop.eu/cubicfun-512/hun vagy a gyerekjatekbolt oldaláról: http://cubicfun.gyerekjatekbolt.hu/ . És mivel látszólag ennyire elterjedtek, szerintem más játékos üzletekben, illetve szupermarketekben is megtaláljátok őket, mérettől függően változó árakon :) Ha majd kipróbálja valaki akkor szóljon, hogy tetszett-e?

Zombiezz bemutató

2014.03.25. 20:45, Bj-Lydia

Sziasztok! Tudom, hogy már 1000 éve nem frissitettem itt, nagyon sajnálom, de rengeteg dolgom akad minden napra...Ma viszont volt időm és szerencsére arra használtam ki, hogy megcsináljam a már igért (?) Zombiezz figura kollekcióm bemutató videóját! Igen, már kb egy hónapja teljes a kollekcióm. A bemutató angolúl van ugyan, mert a youtubera kerűlt fel, de aki nem is beszélni a nyelvet, legalább láthatja őket és hogy melyik mire képes :)

Aki még nem olvasta a Zombiezz bemutatóm, az tegye meg itt: //toys4you.gportal.hu/gindex.php?pg=36117059&postid=1099708

Remélem hamarosan új bemutatókat tudok majd irni nektek!

Kivánságlista

2014.02.09. 01:28, Bj-Lydia

Sziasztok! Mint látjátok, jobb oldalt elkészitettem a kivánságlista részt. Amint a neve is mondja, ide olyan játékok kerűlnek fel, amikről szeretnétek bemutatókat látni. Jelenleg ez a 3 van, lehetséges, hogy még kértetek, csak elfeledkeztem róla, ezért elnézést kérek! Továbbra is várom a kivánságaitokat, mert szépen lassan bemutatom őket.

Jelenleg haláleset történt a családomban és magam alatt vagyok, de megpróbálom összeszedni magam amint tudom és akkor visszatérek. Addig is irjatok!

Új kinézet

2014.01.30. 20:28, Bj-Lydia

Sziasztok! Nos mint igértem, meghoztam az új kinézetet az oldalnak. Egyszerű és aranyos lett szerintem. A fejlécre googleben keresgéltem képeket, és ezen megakadt a szemem. Nagyon aranyosnak találtam ezt a két kis dino plüsst! Nektek hogy tetszik az új kinézet?

Amellett fel szeretném hivni a figyelmetek, hogy ha esetleg van az eddigi bemutatóimmal kapcsolatban valami kérdésetek, bármi legyen az akkor nyugodtan tegyétek fel és én amilyen gyorsan csak tudok, válaszolok rájuk :) Akár a chatben, vendégkönyvben, vagy ennek a bejegyzésnek a komment részében! Hajrá!

Once Upon a Zombie

2014.01.25. 21:27, Bj-Lydia
Zombisodás maximumon?

Sziasztok! Végre, vége a praktikámnak, igy ismét visszatérhetek ide is :) Most tudtam szakitani időt egy újabb bemutatóra, az egyéb újitások művelése mellett a többi oldalamon...

Ezúttal ismét egy baba szériát hoztam, ami nemrég jelent meg és ismét igazolja azt, hogy most a (Twilight által előidézet) vámpir őrűlet után, a zombikon a sor! Hiszen emlitettem már ezt előzőleg is (ha jól emlékszem) a Zombiezz figurák bemutatásán. Hát ime egy újabb példa erre, most a lányoknak próbálnak kedveskedni, ráadásúl úgy, hogy az eredeti tündér mesék, Disney változatában megjelent, hercegnőket változtatják zombivá! Jó ötlet-e vagy sem? Nos, ezt mindenki döntse el maga, az én véleményem a bemutató során kiderűl :)

Szóval, a baba sorozat cime: "Once Upon a Zombie", amit ha finoman magyarositani akarunk, szerintem úgy hangzana, hogy "Egyszer volt, hol nem volt egy Zombie". Nem a legkreativabb név, de hirtelen nekem sem jut eszembe más helyette.

Megnézve a feliratot, ami a hivatalos logojuk, szerintem nagyon jól néz ki, igazi zombie + mesebeli betűk, ha értitek mire gondolok. Rá kerestem és természetesen van hivatalos oldaluk, amin kicsit meglepődtem, mert az oldal maga eléggé szarúl van megoldva, nem érdek felkeltő, viszont a grafikák nagyon gyönyörűek! Az egész sztory egy könyv alapján készűl, amit a babákkal és egy app játékkal akarnak népszerűsiteni. Maga a történet lényege: az összes tündér mese karakter valaminek a hatására elkezdett zombivá változni és a lakhelyeik is mocsarakká stb. és egy Caitlin Rose Fletcher nevű lányon áll az egész, hogy megmentse a világot! Nem hangzik rosszúl, bár nem biztos, hogy kapnék az alkalmon, hogy elolvassam.

Hamarosan epizódok is indúlnak, ime itt a bemutató, ami kissé ijesztő, bizarr és hát látszólag nem öltek túl sok pénzt az elkészitésébe, mert nem a legtermészetesebb a mozgás stb.

 A weboldalon nem találunk szereplő leirásokat, bár ez talán nem is szükséges, hisz mindenki ismeri a jó öreg, Disney által bemutatott, szereplőket nem?

http://www.onceuponazombie.com

Ismét kitérek a grafikákra, mielőtt áttérnek a babákra, már csak azért is, mert fontosnak érzem, hogy megértsétek mit akarok azzal mondani, hogy "különbség" :) Ime itt egy beharangozó videó, amiben mutatja, hogy milyenek voltak eredetileg és milyenek lettek zombiként, jól figyeljétek meg:

És most térjünk át a babákra. A babákat, ha jól vettem ki, egy WowWee nevű cég gyártja. Eddig még sosem hallottam róluk, viszont a babáknak külön csináltak egy weboldalt, ami fura, mert általában karakter bióktól elkezdve minden egybe szokott lenni, szerintem igy külön-külön rossz megoldás...

http://www.wowwee.com/ouazdolls/

Az első 6 baba amit kiadtak, és egyelőre csak ez a 6 elérhető a boltokban, bár bejelentették, hogy hamarosan még több jön: Belle, A kis hableány, Csipkerózsika, Hamupipőke, Aranyhaj és Hófehérke.

A csomagolás egyszerű, egy kartonlap, rajta átlátszó műanyag fedőlap. Szerepel rajta a Zombie neve (pl. Zombie Rapunzel), grafika (amivel nagyon elrontják az egész dolgot szerintem), a logo és hogy a baba fésűvel meg állvánnyal jön.

És akkor most jön az hogy WTF??! Előbb láthattátok a grafikákat és hát hasonlitsuk össze kicsit a babával...mintha teljesen másról lenne szó, mint két külön világ és még sorolhatnám! Más a hajszin és stilús, más a ruha, arról nem is beszélve, hogy a baba semmiképp sem adja vissza a grafika kellemesen borzongató hatását! Ha az arcot nézzük olyan mint egy...bábú feje, igazából nem is tudom leirni milyen...mint egy kancsal hülyegyerek! Arról nem is beszélve, hogy olyan hatást kelt, mintha folyton csücsöritene, kacsa szája lenne...

A babák kb. 27 cm magasak, teljesen artikuláltak, azaz: nyak, váll, könyök, csukló, comb, térd. Műanyagból készűltek, viszont vannak gumi részeik is mint a fej, vagy a láb alsó része, ami miatt néha hülyén is áll. Mint fentebb emlitettem jön velük egy fésű és állvány is, mert képtelenek egyedűl megállni. Mellesleg beültetett szemük van, amolyan üveg szem.

Az eredetileg megtervezett babákon is változtattak, főleg a ruhákon, igy még jobban eltérnek az eredeti grafikától. Egyébként a ruha dizájnok nagyon-nagyon hasonlitanak a Disney változat ruháira, csak megszaggatva.

És akkor a 6 baba, ezek a végleges verziók, amiket a boltokban lehet jelenleg kapni:

Hófehérke

Ariel

Belle

Rapunzel

Csipkerózsika

Hamupipőke

Az új karakterek között szerepel Alice, Piroska, Pán Péter, Aladdin és még sokan, majd meglátjuk kik jelennek meg baba formában és hogy valójában, hogyan is néznek majd ki?

Végülis az elérhetőség: Jelenleg nem hallottam róla, hogy Magyarországon vagy Romániában kaphatóak lennének, igy csak a külföld esélyes, ezen belűl ebay vagy amazon. Tudtommal az eredeti áruk 25 dollár, amit kicsit drágának tartok, de majd mindenki eldönti. Nekem semmiképp nem kellenének, mert semmi sem fogott meg bennük...

Nos hát mostanra ennyi :) Remélem (nem) tetszett, hamarosan majd következik egy dizi csere is már!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Archivum
Friss bejegyzések
2014.04.27. 21:49
2014.03.25. 20:45
2014.02.09. 01:28
2014.01.30. 20:28
2014.01.25. 21:27
Friss hozzászólások
 
Kivánságlista
Hobbit figurák
Zelfs
LPS
Bratzillaz
 
Cserék

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-11-29
 

CSS Codes


Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás