Üdv!

Hello mindenkinek! Az oldal játékokkal foglalkozik, pontosabban azok bemutatásával, véleményezésével, kritizálásával stb. Megpróbálok segitséget nyújtani azoknak akik valami érdekeset, szépet esetleg gyűjtenivalót keresnek vagy csak simán szórakozni szeretnének, hogy olykor mennyire vicces vagy baromságokat tudnak kitalálni a készitők. Remélem rendszeres látogatói lesztek majd az oldalnak!

Figyelem!: Az oldal tartalmazhat csúnya szavakat, kifejezéseket, illetve nem gyerek szemnek való "játékokat" is! Nem vállalok felelősséget a lelki világ zaklatásáért! :)

Nyitás: 2013.12.01

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Játékok (Ezen belűl, csakis: plüss, figurák, babák! NEM foglalkozom: társas-, PC-, és egyéb ilyen játékokkal!)


Hablaty VK RK Link me Rólam


-Ne káromkodj

-Ne hirdess

-Ne irj más nevében

-Egyedűl vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

 
 
 
 

Az oldalon található szöveg mind saját irás, esetleg, saját forditás! Tilos elvinni/lemásolni! A képek mind külföldi oldalakról származnak és a jogos cég/birtokos tulajdona!

Az oldalon használt kifejezések és bemutatott dolgok, azokról a véleményem stb. mind saját vélemény, ez nem feltétlenűl azt jelenti, hogy ez a valóság az adott termékről! Emellett nem vállalok felelősséget, ha az oldalam elrontja valakinek a szókincsét, illetve nézeteit! :)

2014

 
Hablaty :)
Archívum - 2014. január

Új kinézet

2014.01.30. 20:28, Bj-Lydia

Sziasztok! Nos mint igértem, meghoztam az új kinézetet az oldalnak. Egyszerű és aranyos lett szerintem. A fejlécre googleben keresgéltem képeket, és ezen megakadt a szemem. Nagyon aranyosnak találtam ezt a két kis dino plüsst! Nektek hogy tetszik az új kinézet?

Amellett fel szeretném hivni a figyelmetek, hogy ha esetleg van az eddigi bemutatóimmal kapcsolatban valami kérdésetek, bármi legyen az akkor nyugodtan tegyétek fel és én amilyen gyorsan csak tudok, válaszolok rájuk :) Akár a chatben, vendégkönyvben, vagy ennek a bejegyzésnek a komment részében! Hajrá!

Once Upon a Zombie

2014.01.25. 21:27, Bj-Lydia
Zombisodás maximumon?

Sziasztok! Végre, vége a praktikámnak, igy ismét visszatérhetek ide is :) Most tudtam szakitani időt egy újabb bemutatóra, az egyéb újitások művelése mellett a többi oldalamon...

Ezúttal ismét egy baba szériát hoztam, ami nemrég jelent meg és ismét igazolja azt, hogy most a (Twilight által előidézet) vámpir őrűlet után, a zombikon a sor! Hiszen emlitettem már ezt előzőleg is (ha jól emlékszem) a Zombiezz figurák bemutatásán. Hát ime egy újabb példa erre, most a lányoknak próbálnak kedveskedni, ráadásúl úgy, hogy az eredeti tündér mesék, Disney változatában megjelent, hercegnőket változtatják zombivá! Jó ötlet-e vagy sem? Nos, ezt mindenki döntse el maga, az én véleményem a bemutató során kiderűl :)

Szóval, a baba sorozat cime: "Once Upon a Zombie", amit ha finoman magyarositani akarunk, szerintem úgy hangzana, hogy "Egyszer volt, hol nem volt egy Zombie". Nem a legkreativabb név, de hirtelen nekem sem jut eszembe más helyette.

Megnézve a feliratot, ami a hivatalos logojuk, szerintem nagyon jól néz ki, igazi zombie + mesebeli betűk, ha értitek mire gondolok. Rá kerestem és természetesen van hivatalos oldaluk, amin kicsit meglepődtem, mert az oldal maga eléggé szarúl van megoldva, nem érdek felkeltő, viszont a grafikák nagyon gyönyörűek! Az egész sztory egy könyv alapján készűl, amit a babákkal és egy app játékkal akarnak népszerűsiteni. Maga a történet lényege: az összes tündér mese karakter valaminek a hatására elkezdett zombivá változni és a lakhelyeik is mocsarakká stb. és egy Caitlin Rose Fletcher nevű lányon áll az egész, hogy megmentse a világot! Nem hangzik rosszúl, bár nem biztos, hogy kapnék az alkalmon, hogy elolvassam.

Hamarosan epizódok is indúlnak, ime itt a bemutató, ami kissé ijesztő, bizarr és hát látszólag nem öltek túl sok pénzt az elkészitésébe, mert nem a legtermészetesebb a mozgás stb.

 A weboldalon nem találunk szereplő leirásokat, bár ez talán nem is szükséges, hisz mindenki ismeri a jó öreg, Disney által bemutatott, szereplőket nem?

http://www.onceuponazombie.com

Ismét kitérek a grafikákra, mielőtt áttérnek a babákra, már csak azért is, mert fontosnak érzem, hogy megértsétek mit akarok azzal mondani, hogy "különbség" :) Ime itt egy beharangozó videó, amiben mutatja, hogy milyenek voltak eredetileg és milyenek lettek zombiként, jól figyeljétek meg:

És most térjünk át a babákra. A babákat, ha jól vettem ki, egy WowWee nevű cég gyártja. Eddig még sosem hallottam róluk, viszont a babáknak külön csináltak egy weboldalt, ami fura, mert általában karakter bióktól elkezdve minden egybe szokott lenni, szerintem igy külön-külön rossz megoldás...

http://www.wowwee.com/ouazdolls/

Az első 6 baba amit kiadtak, és egyelőre csak ez a 6 elérhető a boltokban, bár bejelentették, hogy hamarosan még több jön: Belle, A kis hableány, Csipkerózsika, Hamupipőke, Aranyhaj és Hófehérke.

A csomagolás egyszerű, egy kartonlap, rajta átlátszó műanyag fedőlap. Szerepel rajta a Zombie neve (pl. Zombie Rapunzel), grafika (amivel nagyon elrontják az egész dolgot szerintem), a logo és hogy a baba fésűvel meg állvánnyal jön.

És akkor most jön az hogy WTF??! Előbb láthattátok a grafikákat és hát hasonlitsuk össze kicsit a babával...mintha teljesen másról lenne szó, mint két külön világ és még sorolhatnám! Más a hajszin és stilús, más a ruha, arról nem is beszélve, hogy a baba semmiképp sem adja vissza a grafika kellemesen borzongató hatását! Ha az arcot nézzük olyan mint egy...bábú feje, igazából nem is tudom leirni milyen...mint egy kancsal hülyegyerek! Arról nem is beszélve, hogy olyan hatást kelt, mintha folyton csücsöritene, kacsa szája lenne...

A babák kb. 27 cm magasak, teljesen artikuláltak, azaz: nyak, váll, könyök, csukló, comb, térd. Műanyagból készűltek, viszont vannak gumi részeik is mint a fej, vagy a láb alsó része, ami miatt néha hülyén is áll. Mint fentebb emlitettem jön velük egy fésű és állvány is, mert képtelenek egyedűl megállni. Mellesleg beültetett szemük van, amolyan üveg szem.

Az eredetileg megtervezett babákon is változtattak, főleg a ruhákon, igy még jobban eltérnek az eredeti grafikától. Egyébként a ruha dizájnok nagyon-nagyon hasonlitanak a Disney változat ruháira, csak megszaggatva.

És akkor a 6 baba, ezek a végleges verziók, amiket a boltokban lehet jelenleg kapni:

Hófehérke

Ariel

Belle

Rapunzel

Csipkerózsika

Hamupipőke

Az új karakterek között szerepel Alice, Piroska, Pán Péter, Aladdin és még sokan, majd meglátjuk kik jelennek meg baba formában és hogy valójában, hogyan is néznek majd ki?

Végülis az elérhetőség: Jelenleg nem hallottam róla, hogy Magyarországon vagy Romániában kaphatóak lennének, igy csak a külföld esélyes, ezen belűl ebay vagy amazon. Tudtommal az eredeti áruk 25 dollár, amit kicsit drágának tartok, de majd mindenki eldönti. Nekem semmiképp nem kellenének, mert semmi sem fogott meg bennük...

Nos hát mostanra ennyi :) Remélem (nem) tetszett, hamarosan majd következik egy dizi csere is már!

Hiatus

2014.01.08. 20:27, Bj-Lydia
Bocsiiii

Sziasztok! Mint láttátok, megint jó ideje nem irtam új bemutatót, sajnos ez azért van, mert elkezdtem a praktikámat a gyógyszertárban :( (Gyógyszerészetire járok aki nem tudná). Ez fizikailag és szellemileg is eléggé lestrapál, semmire sincs időm mellette, már pedig tudjátok, hogy a bemutatókat nem pár perc alatt irom meg, hanem 1-2 órás kutató munkát igényel...Az estére maradt kevéske erőm és időm, a többi oldalamra szánom, ahol nem igényel ennyi munkát a frissek posztolása. Szóval amig tart a praktikám, kb. 2 hét, addig nem hinném, hogy tudok hozni új bemutatót, talán hétvégén van esély erre, de akkor ha nem akad más dolgom. Sajnálom! Igyekszem hozni, amint akad időm rá! Megértésetek köszönöm!

Teeny Little Families

2014.01.01. 00:12, Bj-Lydia
Hangyányi állatkák...

Sziasztok! Kis szünet után, ismét itt vagyok egy újabb figura sorozat bemutatójával. Az ünnepek alatt sokat mászkáltam a boltokba és felkaptam a fejem ezekre a picike figurácskákra, mert nagyon aranyosnak találtam őket! Rögtön rákaptam volna a gyűjtésükre, mert közelebbről megnézve még jobban tetszenek! Viszont, mikor megnéztem az árukat, azt hittem, hogy hátast dobok ott helyben! Szörnyű...Na de majd oda is elérünk, lássuk előbb részletesebben őket.

A figurácskák neve "Teeny Little Families", azaz Ici Pici Családok, mint magyarúl is rátaláltam Aprófalva lakói-nak forditották le őket, nem épp a legkreativabban (bár van ahol Icupir Picuri Család néven jelenik meg)...Már a névből is következtethettek, hogy miről is van szó, apró (a figura méretére utalva) családokról, amik különböző állatfajokból állnak. A gyártó cég a Bandai, eddig ismeretlen számomra. Az oldaluk kb. 2009 óta nem volt frissitve, igy a szóban forgó termék nincs fent, mivel 2010ben jelentek meg. Magának a játéknak sincs hivatalos weboldala (valamikor volt, de már megszűnt), igy sokat nem tudtam meg a különböző családokról/szereplőkről.

A reklámot viszont megtaláltam, számomra értetlen nyelven ugyan:

Ahogy észrevettem, nincs túl sok minden kiadva, és tekintve, hogy 2010ben jelentek meg...nos azt hiszem, hogy nem volt sikerük, igy a kiadott termékeken kivűl már nem is lesz semmi új belőlük, de meglehet tévedek, mert nálunk csak most jelentek meg...tehát lehetséges, hogy még mindig gyártásban vannak?

Ha a csomagolást nézzük, mutatós és figyelem felkeltő, mert szines. Annak ellenére, hogy nagyon apróka figurákról van szó, azért jóval nagyobb csomagolást kapott, nem ártott volna ha esetleg, jobban kitöltik még kiegészitőkkel a dobozokat. A csomagolás olyan erdei világot idéz meg számomra és valószinű, hogy a családkák egy ilyen környezetben élnek. Gondolom könnyű kibontani is őket, mert ismét csak az előlapot kell letépni és ketté venni. A csomagolás lapján rajta van a termék neve, azaz Teeny Little Families, az adott család vagy játékszett neve, a szlogen: Love them. Protect them. Collect them. (Szeresd őket. Óvd őket. Gyűjtsd őket.) és egy CGI grafikás kép a családról. Még a gyártó is rajta van, meg hogy 4 éven alúliaknak nem ajánlott. A hátlapon kapunk egy betekintőt a többi játékszettről. (Megjegyezném, hogy 2 fajta csomagolást találtam, valószinű kétszer adták ki őket, az új kiadásokban már van egy kis meglepetés figurácska is)

A figurák, persze személytől függően (anyuka, apuka nagyobbak mint a gyerekek természetesen) kb. 3-5 cmesek. Persze a kiegészitők és játékszettek nagyobbak, vagyis a figurák méretéhez viszonyitva. Igy nem ajánlatosak azoknak akik szeretik megrágni a figuráikat! Mindegyik figura egyedien van kifestve és másképp néz ki. A család csomagokhoz is jön 1-2 kis kiegészitő. A figurák nem artikuláltak, inkább csak kiállitásra valóak és nem játszásra. És most részletesebben a szettek:

A béka család: Pollywogs (van ahol Ribbit) family

A mókus család: Acorn family

Az egér család: Nibble family

A kutya család: Barker family

A kacsa család: Waddle family

A macska család: Purrbright family

A mosómedve család: Rocky family

A viziló család: Potter family

Bárány család: Shearer family

Malac család: Trotter family

Létezik még egy hármas csomag, ami a mókus, macska és egér családot tartalmazza:

És vannak ilyen kis meglepetés csomagocskák, amelyikekből nem lehet tudni mi bújik elő. Nem tudom, hogy ezekben is ugyanazok a figurák vannak mint az eredeti csomagokban?

És akkor a játékszettek, sok kiegészitővel és exkluziv figurákkal (amik a családokhoz tartoznak, tehát új családtagok pl. nagyszülők):

Virágos kert kávézó:

Görkori park:

Divat szalon:

Fényképészet:

Óra házikó:

Cola házikó:

Mobil házikó:

Tánc akadémia:

Bölcsőde:

Zene házikó:

Cupcake házikó:

Parfüm szalon:

És hát nagyjából ennyi. Lehetséges, hogy kihagytam néhányat, mert egyes szettekről nehéz/csak véletlenűl találtam képet. Ennek vagy az az oka, hogy még nincsenek kiadva vagy hogy nem rég adták ki őket és még a hivatalos promo képek sincsenek meg? Minden esetre én aranyosnak találom őket, annak ellenére, hogy mint a Kawaii Crush figurákat, nehéz lehet megfogni őket.

Végűl az árak és elérhetőség: Az amazonon természetesen beszerezhetőek, bár nem mindegyik szett/család. Nálunk, Romániában, én egyelőre csak az Inmedio újságárusnál láttam, egy család 35 lejbe kerűl! (Ami nem olcsó, sőt drágálom) Láttam még 1-2 játékszettet is, de azoknak már nem néztem meg az árát. Magyarországon a Galaxy játékárúház oldalán adta ki őket, 1500 ftért, 4000 ft egy játékszett. (http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/26-teeny-little-families) Ha esetleg látna valaki máshol, szóljon kérem!

Ennyi lett volna mostanra :) BUÉK mindenkinek!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Archivum
Friss bejegyzések
2014.04.27. 21:49
2014.03.25. 20:45
2014.02.09. 01:28
2014.01.30. 20:28
2014.01.25. 21:27
Friss hozzászólások
 
Kivánságlista
Hobbit figurák
Zelfs
LPS
Bratzillaz
 
Cserék

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-11-29
 

CSS Codes


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!