Üdv!

Hello mindenkinek! Az oldal játékokkal foglalkozik, pontosabban azok bemutatásával, véleményezésével, kritizálásával stb. Megpróbálok segitséget nyújtani azoknak akik valami érdekeset, szépet esetleg gyűjtenivalót keresnek vagy csak simán szórakozni szeretnének, hogy olykor mennyire vicces vagy baromságokat tudnak kitalálni a készitők. Remélem rendszeres látogatói lesztek majd az oldalnak!

Figyelem!: Az oldal tartalmazhat csúnya szavakat, kifejezéseket, illetve nem gyerek szemnek való "játékokat" is! Nem vállalok felelősséget a lelki világ zaklatásáért! :)

Nyitás: 2013.12.01

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Játékok (Ezen belűl, csakis: plüss, figurák, babák! NEM foglalkozom: társas-, PC-, és egyéb ilyen játékokkal!)


Hablaty VK RK Link me Rólam


-Ne káromkodj

-Ne hirdess

-Ne irj más nevében

-Egyedűl vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

 
 
 
 

Az oldalon található szöveg mind saját irás, esetleg, saját forditás! Tilos elvinni/lemásolni! A képek mind külföldi oldalakról származnak és a jogos cég/birtokos tulajdona!

Az oldalon használt kifejezések és bemutatott dolgok, azokról a véleményem stb. mind saját vélemény, ez nem feltétlenűl azt jelenti, hogy ez a valóság az adott termékről! Emellett nem vállalok felelősséget, ha az oldalam elrontja valakinek a szókincsét, illetve nézeteit! :)

2014

 
Hablaty :)

Hiatus

2014.01.08. 20:27, Bj-Lydia
Bocsiiii

Sziasztok! Mint láttátok, megint jó ideje nem irtam új bemutatót, sajnos ez azért van, mert elkezdtem a praktikámat a gyógyszertárban :( (Gyógyszerészetire járok aki nem tudná). Ez fizikailag és szellemileg is eléggé lestrapál, semmire sincs időm mellette, már pedig tudjátok, hogy a bemutatókat nem pár perc alatt irom meg, hanem 1-2 órás kutató munkát igényel...Az estére maradt kevéske erőm és időm, a többi oldalamra szánom, ahol nem igényel ennyi munkát a frissek posztolása. Szóval amig tart a praktikám, kb. 2 hét, addig nem hinném, hogy tudok hozni új bemutatót, talán hétvégén van esély erre, de akkor ha nem akad más dolgom. Sajnálom! Igyekszem hozni, amint akad időm rá! Megértésetek köszönöm!

Teeny Little Families

2014.01.01. 00:12, Bj-Lydia
Hangyányi állatkák...

Sziasztok! Kis szünet után, ismét itt vagyok egy újabb figura sorozat bemutatójával. Az ünnepek alatt sokat mászkáltam a boltokba és felkaptam a fejem ezekre a picike figurácskákra, mert nagyon aranyosnak találtam őket! Rögtön rákaptam volna a gyűjtésükre, mert közelebbről megnézve még jobban tetszenek! Viszont, mikor megnéztem az árukat, azt hittem, hogy hátast dobok ott helyben! Szörnyű...Na de majd oda is elérünk, lássuk előbb részletesebben őket.

A figurácskák neve "Teeny Little Families", azaz Ici Pici Családok, mint magyarúl is rátaláltam Aprófalva lakói-nak forditották le őket, nem épp a legkreativabban (bár van ahol Icupir Picuri Család néven jelenik meg)...Már a névből is következtethettek, hogy miről is van szó, apró (a figura méretére utalva) családokról, amik különböző állatfajokból állnak. A gyártó cég a Bandai, eddig ismeretlen számomra. Az oldaluk kb. 2009 óta nem volt frissitve, igy a szóban forgó termék nincs fent, mivel 2010ben jelentek meg. Magának a játéknak sincs hivatalos weboldala (valamikor volt, de már megszűnt), igy sokat nem tudtam meg a különböző családokról/szereplőkről.

A reklámot viszont megtaláltam, számomra értetlen nyelven ugyan:

Ahogy észrevettem, nincs túl sok minden kiadva, és tekintve, hogy 2010ben jelentek meg...nos azt hiszem, hogy nem volt sikerük, igy a kiadott termékeken kivűl már nem is lesz semmi új belőlük, de meglehet tévedek, mert nálunk csak most jelentek meg...tehát lehetséges, hogy még mindig gyártásban vannak?

Ha a csomagolást nézzük, mutatós és figyelem felkeltő, mert szines. Annak ellenére, hogy nagyon apróka figurákról van szó, azért jóval nagyobb csomagolást kapott, nem ártott volna ha esetleg, jobban kitöltik még kiegészitőkkel a dobozokat. A csomagolás olyan erdei világot idéz meg számomra és valószinű, hogy a családkák egy ilyen környezetben élnek. Gondolom könnyű kibontani is őket, mert ismét csak az előlapot kell letépni és ketté venni. A csomagolás lapján rajta van a termék neve, azaz Teeny Little Families, az adott család vagy játékszett neve, a szlogen: Love them. Protect them. Collect them. (Szeresd őket. Óvd őket. Gyűjtsd őket.) és egy CGI grafikás kép a családról. Még a gyártó is rajta van, meg hogy 4 éven alúliaknak nem ajánlott. A hátlapon kapunk egy betekintőt a többi játékszettről. (Megjegyezném, hogy 2 fajta csomagolást találtam, valószinű kétszer adták ki őket, az új kiadásokban már van egy kis meglepetés figurácska is)

A figurák, persze személytől függően (anyuka, apuka nagyobbak mint a gyerekek természetesen) kb. 3-5 cmesek. Persze a kiegészitők és játékszettek nagyobbak, vagyis a figurák méretéhez viszonyitva. Igy nem ajánlatosak azoknak akik szeretik megrágni a figuráikat! Mindegyik figura egyedien van kifestve és másképp néz ki. A család csomagokhoz is jön 1-2 kis kiegészitő. A figurák nem artikuláltak, inkább csak kiállitásra valóak és nem játszásra. És most részletesebben a szettek:

A béka család: Pollywogs (van ahol Ribbit) family

A mókus család: Acorn family

Az egér család: Nibble family

A kutya család: Barker family

A kacsa család: Waddle family

A macska család: Purrbright family

A mosómedve család: Rocky family

A viziló család: Potter family

Bárány család: Shearer family

Malac család: Trotter family

Létezik még egy hármas csomag, ami a mókus, macska és egér családot tartalmazza:

És vannak ilyen kis meglepetés csomagocskák, amelyikekből nem lehet tudni mi bújik elő. Nem tudom, hogy ezekben is ugyanazok a figurák vannak mint az eredeti csomagokban?

És akkor a játékszettek, sok kiegészitővel és exkluziv figurákkal (amik a családokhoz tartoznak, tehát új családtagok pl. nagyszülők):

Virágos kert kávézó:

Görkori park:

Divat szalon:

Fényképészet:

Óra házikó:

Cola házikó:

Mobil házikó:

Tánc akadémia:

Bölcsőde:

Zene házikó:

Cupcake házikó:

Parfüm szalon:

És hát nagyjából ennyi. Lehetséges, hogy kihagytam néhányat, mert egyes szettekről nehéz/csak véletlenűl találtam képet. Ennek vagy az az oka, hogy még nincsenek kiadva vagy hogy nem rég adták ki őket és még a hivatalos promo képek sincsenek meg? Minden esetre én aranyosnak találom őket, annak ellenére, hogy mint a Kawaii Crush figurákat, nehéz lehet megfogni őket.

Végűl az árak és elérhetőség: Az amazonon természetesen beszerezhetőek, bár nem mindegyik szett/család. Nálunk, Romániában, én egyelőre csak az Inmedio újságárusnál láttam, egy család 35 lejbe kerűl! (Ami nem olcsó, sőt drágálom) Láttam még 1-2 játékszettet is, de azoknak már nem néztem meg az árát. Magyarországon a Galaxy játékárúház oldalán adta ki őket, 1500 ftért, 4000 ft egy játékszett. (http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/26-teeny-little-families) Ha esetleg látna valaki máshol, szóljon kérem!

Ennyi lett volna mostanra :) BUÉK mindenkinek!

Karácsonyi ajándékok

2013.12.25. 21:02, Bj-Lydia
Ime...

Sziasztok! Most videóban hoztam el, hogy én miket kaptam Karácsonyra idén :)

A karácsonyfánk:

Negro is örűl az ajándékának :)

Vicces Karácsonyi ajándékok

2013.12.23. 21:55, Bj-Lydia
Mert mindig jó röhögni...

Sziasztok! Mivel a nyakunkon a Karácsony, igy gondoltam, hogy most egy ilyen speciális, rövidke bejegyzést készitek vicces ajándékokról. Akinek van humora, ilyenkor is értékeli az ilyen vicceket, én személy szerint nagyon kedvelem őket, szerintem aranyosak és tényleg el lehet szórakozni rajtuk/velük! :)

A következő játékokat mind a http://www.prankplace.com oldalon találtam, ez az oldal kizárólag vicces játékokkal és egyéb kiegészitőkkel foglalkozik. Úgy gondolom, hogy amiket árúlnak nem csak saját gyártmányok, hanem összegyűjtik a piacról az ilyen dolgokat és árúlják őket, ezért biztos vagyok benne, hogy nem csak erről az oldalról lehet rendelni, hanem más oldalakon is rá lehet bukkani ezekre az érdekességekre.

Szóval, fogjunk hozzá. Megemlitem, hogy ha rákattintotok a játék képére, az elvezet a termékhez a hivatalos oldalra, ahol, némelyiknél, találtok egy bemutató videót is magáról a játékról, na meg, hogy mennyibe kerűl!

Karácsonyi csirke: Csirke nyelven énekli a Jingle Bellst, mellesleg elég idegesitően XD

Cukorkát üritő rénszarvas: Nagyon guszta!

Cukorkát üritő Télapó: Akinek nem tetszene esetleg a rénszarvas...

Déli sarki Télapó: Igazi menő, már-már motoros apóka, aki a "Bad to the Bone" számot énekli, igazán...khm...látványos bemutatóval XD

Egy-millió dolláros bankjegy!: Ki ne örűlne egy ilyen nemes adománynak? Nézd meg még egyszer jobban :)

"Saját gyártmány": Ki ne örűlne és értékelne egy önerőből készitett ajándéknak? Egy darabka kaki igazán egyedi nem? XD

Riszáló menorah: Inkább egy aranyos, semmint vicces ajándék, de azért nem mindennapi látvány egy menorahot látni amint énekel, táncol és világit is egyben, nemde?

Nos hát ennyi lenne mostanra :) Ha gondoljátok körűlnézhettek még az oldalukon, sok minden van, én csak a lényegeseket válogattam ki, vagyis ami játék és épp köze van valamilyen módon a Karácsonyhoz.

Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek és gazdag angyal járást!

Pixy Punks

2013.12.18. 23:17, Bj-Lydia
Bedurvult tündérek

Sziasztok! Újra itt vagyok, most ismét egy baba sorozatot hoztam, ami nagy valószinűséggel koppintás(szerű).

A múlt héten jártam a Selgrosba (ismét egy nagy hipermarketről van szó, ami inkább csak en grosba árúlja a dolgokat és nem darabra), mert egy MH babát kerestünk és akkor pillantottam meg ezeket a babákat a polcokon. Főleg a ruhájuk hivta fel a figyelmem, mert imádom a punk stilúst! Akik jobban ismernek, azok tudják már ezt :)

Közelebbről is megnéztem őket, és hát jól látszik a babákon, hogy igazi kinai gyártmányról van szó. Az áruk eléggé türhető, de lehetnének olcsóbbak is (főleg, hogy nekem csak a ruhák kellenének).

Keresgéltem kicsit a neten, de túl sok információt nem tudtam összeszedni róluk, főleg, hogy nincs hivatalos weboldaluk, tehát még egy tény ami alátámasztja a tényt: kinai gyártmány. A nevük "Pixy Punks". Az elején furcsáltam, hogy mit keres egy ilyen menő, punker baba hátán egy pár tündérke szárny?? Aztán leesett...a pixy tündért jelent. Szóval lázadó tündérkékről van szó, akiknek látszólag elegük lett a csillogó ruhácskákból és bedurvultak. Az állitólagos gyártó, a "Funville", bár erről hiteles forrást nem találtam, mivel magának ennek a cégnek sincs hivatalos oldala. A google kiadott még néhány Funville terméket, amiket ismerek és hasonlóak ezekhez a babákhoz csomagolás formában is és abban is, hogy minden terméke olcsó koppintásnak néz ki...

Sok féle babát adtak már ki ebben a szériában, alább megpróbálom nagyjából összegyűjtögetni őket. A fura dolog, hogy a karaktereknek még csak neve sincs! Azaz, létezik egy 4es kiadás, ahol a doboz hátán rajta van a 4 lány neve. Lehetséges, hogy ugyanezt a 4 lányt adták ki újra és újra, külön-külön, csak más ruhákban? Talán a hajszinük egyformasága is erre utal. A lányok neve hajszinek szerint: Berkley (rózsaszin), Tegan (zöld), Harley (lila) és Raven (kék).

Viszont van egy reklám róluk! Ami vicces, hogy a reklámban szereplő babákból elég sokat nem láttam még kiadva. A reklámban egy "Estrella" nevű cég szerepel, viszont ennek a hivatalos oldalán nem találtam meg őket, szóval lehetséges, hogy ez a gyártó cég valójából, de mivel spanyolúl van minden, nem igazán értem:

A babák különböző dobozokban vannak, kiadástól függően. Van olyan amelyik csak simán bele van állitva egy karton tölcsérbe. Szerintem ezt az utóbb megjelent Bratz babáktól lopták. De a nagyobb kiszerelések normálisan karton + átlásztó műanyag lap dobozban vannak. Létezik sima, kettős, illetve négyes kiszerelés is. A dobozon szerepel a logo, vagyis a Pinxy Punks, emellett a szlogenjük: "Pretty n Punk", ami eredetileg szerintem "Pretty in pink" volt.

A babák kb. 28 cm magasak. Fura a bőszszinűk és egyszerűek. Artikuláltak a nyaknál, könyöknél és derékból, na meg a lábaik mozgathatóak combtól. A szárnyaik is egyszerű átlátszó műanyag lapok amikre ráfestettek kicsit, ez a ruhájukhoz van varrva és nem a hátukhoz erősitve. A ruhájuk az egyedűli ami szép rajtuk és igényesen ki van dolgozva. Mindegyiknek egyforma fekete bakancsa van.

És most lássunk néhányat belőlük:

Ezek a tölcséresek

A nagy dobozosok, ezek egy karkötővel jönnek és valami kártyával (katt a képre nagyobb méretért):

A kettős csomagok, ezek látszólag ugyanabban a ruhákban vannak, mint a tölcséresek, csak plusszban jön velük az állatkájuk:

A négyes csomag:

És találtam még ezt, ebből a több ruhás kiadásból, csak ez az egy van:

Ennyi a baba sorozat eddig. A cég még kiadott óriás babákat is amik kb. 51 cm magasak:

És ilyen fodrászkodásra való fejeteket, ezekből is több féle van, de ide csak ezt rakom be, mert nem épp a sorozathoz tartozik:

És végül, akit érdekelnének a babák, esetleg a ruháik: nálunk Romániában csak a Selgros üzletben láttam eddig, a tölcséresek 30 lej, mig a nagy dobozosok (amik karkötővel jönnek) 60 lejbe kerűltek. A többi fajtából itt nincs. Magyarországon a Teszvesz oldalán adott ki egyet az óriás méretű babákból, 4000 ftért. (http://jatek.teszvesz.hu/babazas_jatekbaba/barbie_tipusu_babak_kiegeszitok/egyeb/pixy_punks_nagymeretu_baba_uj_1825433885.html) Az amazonon megvásárolhatóak az óriásiak és a 4es csomag!

 
Archivum
Friss bejegyzések
2014.04.27. 21:49
2014.03.25. 20:45
2014.02.09. 01:28
2014.01.30. 20:28
2014.01.25. 21:27
Friss hozzászólások
 
Kivánságlista
Hobbit figurák
Zelfs
LPS
Bratzillaz
 
Cserék

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-11-29
 

CSS Codes


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!